Resultaten voor je

je
Belastingvoordelen voor je eigen voertuig DG Personen met een handicap.
heb je misschien recht op het verlaagde BTW-tarief 6% op de aankoop van auto-onderdelen en toebehoren, en op onderhouds en herstellingswerken aan je voertuig maar je kan niet het betaalde bedrag aan BTW terugkrijgen.; moet je geen verkeersbelasting en de belasting op de inverkeerstelling betalen. meer
je
Vragen, plannen of een innovatief idee? Wij gidsen je door de opties Agentschap Innoveren en Ondernemen. vlaio-loading-full.
Laat je inspireren door andere ondernemers. 27 okt 2021. Cupple, het kleinste ijssalon ter wereld. Geen ijssalon in de buurt? Daar bedacht Cupple de oplossing voor. Ze maakten een ijsmachine met ijs net zo vers als in een ijssalon. 26 okt 2021. The Mocktail Club: originele non-alcoholische aperitiefdrankjes. The Mocktail Club kreeg een kmo-groeisubsidie om hun assortiment mocktails met verse vruchten en kruiden internationaal in de markt te zetten. 25 okt 2021. Lamsoor, zeekraal of schorrekruid? In Antwerpen bouwt Leafwheel de eerste vertical farm voor zilte groenten. meer informatie
Contact.
De analytische cookies verzamelen informatie over de manier waarop onze websites gebruikt worden, waarmee we onze sites kunnen verbeteren en gebruiksvriendelijker maken. Met marketingcookies kunnen we je gepersonaliseerde content en reclame aanbieden over andere websites en/of sociale media, in functie van je interesses.
Mag ik bloed of plasma geven? Rode Kruis.
Als je medicijnen neemt of je bent net gevaccineerd, vormt deze medicatie of vaccinatie zelf meestal geen probleem om bloed, plasma of plaatjes te mogen geven, maar soms wel de onderliggende reden waarom je deze medicatie neemt of dit vaccin kreeg.
Europees digitaal coronacertificaat Europese Commissie.
Die sleutels zijn in elk land opgeslagen in een beveiligde databank. De Europese Commissie heeft een gateway ontwikkeld waarmee de digitale handtekeningen van certificaten uit de hele EU kunnen worden gecontroleerd. De persoonsgegevens van de houder van het certificaat passeren niet via de gateway, aangezien dat niet nodig is om de elektronische handtekening te verifiƫren. De Europese Commissie heeft de EU-landen ook geholpen met de ontwikkeling van nationale software en apps voor de afgifte, opslag en verificatie van certificaten, en vertrouwd gemaakt met de gateway. Kun je nog op reis naar een ander EU-land als je nog niet gevaccineerd bent?
Testen RIVM.
Het nieuwe testbeleid wordt uitgewerkt en later deze week ingevoerd. De exacte ingangsdatum wordt nog bekend gemaakt. Praktische informatie over testen. Op de website van de rijksoverheid vind je praktische informatie over testen. Je kunt een afspraak maken voor een test als je klachten hebt. Ook kun je getest worden als je nauw contact had met iemand met corona en geen klachten hebt. Er zijn ook andere uitzonderingen waarbij testen zonder klachten mogelijk is. Ook vind je op die website informatie over de uitslag van de test. Waarom is testen en bron- en contactonderzoek belangrijk? Het is belangrijk dat mensen zich laten testen bij klachten.
Wat zijn de maatregelen als je wil sporten? Sport Vlaanderen.
Deze CO2-meters moet je op een voor de bezoeker zichtbare plaats ophangen, maar niet naast open ramen of deuren en niet naast de uitgang van de ventilatie. De CO2 meter moet je instellen op een waarschuwingsniveau van 900 ppm. Indien deze drempel wordt overschreden, moet je bijkomende beheersmaatregelen nemen op basis van het hogervermelde actieplan. Bijkomende tips over ventilatie en correct gebruik van CO2-meters vind je terug op de website van het Agentschap Zorg en Gezondheid.
Voorkomen dat gekoppelde sites je volgen in Safari op de Mac Apple Support.
Om dit te voorkomen, zorgt Safari ervoor dat de websites die je bezoekt, alleen een uitgeklede versie van je systeemconfiguratie te zien krijgen. Je Mac is zo moeilijker te onderscheiden van andere Macs, waardoor het voor trackers veel lastiger wordt om je apparaat te identificeren.
Elektrische warmtepomp bij nieuwbouw: hoe snel kan je die investering terugverdienen? Mijnenergie.be.
Maar daartegenover staat wel dat je een meerwaarde creƫert bij een mogelijke verkoop van je woning, omdat de boringen goed zijn voor honderd jaar. De expert adviseert verder om altijd te kijken naar de SCOP-waarde, zeg maar het rendement van een warmtepomp.

Contacteer ons

-- autolening
-- te
-- rachat
-- gedicht
-- assurance
-- bij
-- belastingdienst
-- abonnement
-- essent
-- lening simulatie
-- ik
-- spaarrekening
-- simulatie lening
-- je