Meer resultaten voor spaarrekening

spaarrekening
Actuele spaarrentes van.
Spaarrentes NIBC Direct Spaarrekening. Saldo t/m 100.000. Saldo tussen 100.000 en 250.000. Saldo tussen 250.000 en 500.000. Saldo tussen 500.000 en 1.000.000. Saldo meer dan 1.000.000. Het spaarsaldo op jouw NIBC Direct Spaarrekening bepaalt dus in welke saldoklassen je valt.
Extended spaarrekening Aion.
Je geld is altijd beschikbaar zonder kosten en is alleen voor mobiele klanten. De Extended Gereglementeerde Spaarrekening is onderworpen aan de Belgische wetgeving en voldoet aan de voorwaarden van artikel 2 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992; en is uitsluitend bestemd voor mobiele klanten.
Kies voor sparen dat wel opbrengt.
Een niet-gereglementeerde spaarrekening is een spaarrekening die niet onder de reglementering valt van gereglementeerde spaarrekeningen. Dit wil zeggen dat er geen verplichting is om een samengestelde rentevoet basisrente getrouwheidspremie te hebben en deze dient ook niet in Euro te zijn.
E-Spaarrekening vdk bank.
Geld opzijzetten is altijd een goed idee. Met de E-Spaarrekening beheer je je spaargeld online, 24/7. Jij gaat voor digitaal. De E-Spaarrekening is een gratis gereglementeerde spaarrekening van vdk bank. Lees het document met essentiƫle spaardersinformatie voor je de spaarrekening opent.
De beste spaarrekening I Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
In tegenstelling tot veel andere financiƫle producten, geven wij spaarrekeningen geen Testoordelen. Wat de Beste spaarrekening is, hangt daarvoor simpelweg te veel af van onderstaande, persoonlijke voorkeuren. Ongeveer de helft van de spaarders heeft een spaarrekening bij dezelfde bank als waar de betaalrekening loopt.
Wat als je je geld niet op een spaarrekening wilt zetten? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Luisteraar Annelies kreeg eind september een brief van KBC: omdat" de marktrentevoeten aanhoudend laag blijven, past KBC Bank op 1 oktober 2018 de rente aan van KBC-Start2Save. De basisrente daalt van 040%, naar 015%. De getrouwheidspremie blijft ongewijzigd op 010%. En nu, vraagt Annelies zich af. Ik heb een beetje geld bijeen gespaard. Ik wil het niet beleggen, want daar horen te veel risicos bij, maar ik zou graag hebben dat het iets meer opbrengt dan wat mijn spaarrekening mij nu biedt. Welke alternatieven heb ik? Kristof De Paepe van Spaargids.be bevestigt: de spaarrentes zijn momenteel inderdaad bijzonder laag. Maar wie een beetje moeite doet kan zijn spaargeld toch nog net iets meer laten opbrengen dan op een klassieke spaarrekening.
Spaarrekening Wikipedia.
Een spaarrekening is een rekening waarmee klanten kunnen sparen bij een bank, die daar een vergoeding in de vorm van een rente voor geeft. Het rentetarief wordt op voorhand bekend gemaakt, maar is variabel in de tijd. 3 Sparen in het buitenland.
Zo spaar je 1.000 euro in 30 dagen The Happy Financial.
Maar wanneer er niets op je lopende rekening staat, kun je het ook niet overboeken naar je spaarrekening. Daarom ook een aantal tips zodat je extra geld op je lopende rekening krijgt die je dan volgens het Pay Yourself First principe naar je spaarrekening overboekt natuurlijk.;
6 verschillen tussen een spaarrekening en spaarverzekering YONGO.
Bij een spaarrekening wordt er geen minimumlooptijd bepaald en kan je op elk moment aan het geld, tenzij de spaarrekening op naam van je kind staat. Dan blijft het geld geblokkeerd tot je kind 18 jaar is. Bij de spaarverzekering Yongo Moon zijn er geen beheerskosten en instapkosten.

Contacteer ons

-- autolening
-- te
-- rachat
-- gedicht
-- assurance
-- bij
-- belastingdienst
-- abonnement
-- essent
-- lening simulatie
-- ik
-- spaarrekening
-- simulatie lening
-- je