Op zoek naar je?

je
Belastingvoordelen voor je eigen voertuig DG Personen met een handicap.
heb je misschien recht op het verlaagde BTW-tarief 6% op de aankoop van auto-onderdelen en toebehoren, en op onderhouds en herstellingswerken aan je voertuig maar je kan niet het betaalde bedrag aan BTW terugkrijgen.; moet je geen verkeersbelasting en de belasting op de inverkeerstelling betalen.
Vragen, plannen of een innovatief idee? Wij gidsen je door de opties Agentschap Innoveren en Ondernemen. vlaio-loading-full.
Met de juiste begeleiding of advies op maat kan je de volgende stap zetten in de verdere ontwikkeling van je bedrijf. We helpen je verder op weg. Ik zoek subsidies financiering. We bieden ondersteuning voor opleiding, advies, investeringen en onderzoek ontwikkeling.
Contact.
De analytische cookies verzamelen informatie over de manier waarop onze websites gebruikt worden, waarmee we onze sites kunnen verbeteren en gebruiksvriendelijker maken. Met marketingcookies kunnen we je gepersonaliseerde content en reclame aanbieden over andere websites en/of sociale media, in functie van je interesses.
Mag ik bloed of plasma geven? Rode Kruis.
Als je medicijnen neemt of je bent net gevaccineerd, vormt deze medicatie of vaccinatie zelf meestal geen probleem om bloed, plasma of plaatjes te mogen geven, maar soms wel de onderliggende reden waarom je deze medicatie neemt of dit vaccin kreeg.
Europees digitaal coronacertificaat Europese Commissie.
Legal documents of COVID-19 equivalence certificates issued by non-EU countries. Press Release: The EU Digital COVID Certificate: a global standard with more than 591 million certificates. 18 oktober 2021. First Report of the Commission on the EU Digital COVID Certificate Regulation.
Testen RIVM.
Je kunt een afspraak maken voor een test als je klachten hebt. Ook kun je getest worden als je nauw contact had met iemand met corona en geen klachten hebt. Er zijn ook andere uitzonderingen waarbij testen zonder klachten mogelijk is.
Wat zijn de maatregelen als je wil sporten? Sport Vlaanderen.
Deze CO2-meters moet je op een voor de bezoeker zichtbare plaats ophangen, maar niet naast open ramen of deuren en niet naast de uitgang van de ventilatie. De CO2 meter moet je instellen op een waarschuwingsniveau van 900 ppm. Indien deze drempel wordt overschreden, moet je bijkomende beheersmaatregelen nemen op basis van het hogervermelde actieplan. Bijkomende tips over ventilatie en correct gebruik van CO2-meters vind je terug op de website van het Agentschap Zorg en Gezondheid.
Laat je testen in Testcentrum Station Antwerpen-Centraal UZA.
Wat is de procedure om je te laten testen? Je kwam in contact met iemand die het coronavirus heeft. Je krijgt telefoon of een sms van contactopvolging omdat je een hoogrisicocontact bent. Blijf thuis en ga in quarantaine. De quarantaine start vanaf je laatste contact met de persoon die corona heeft. Je laat je een eerste keer testen nadat je telefoon krijgt van contactopvolging. Dit geldt enkel als je telefoon krijgt binnen de 72 uur na je laatste contact met de persoon die corona heeft. Je doet opnieuw een test op dag 7 na je laatste contact met de persoon die corona heeft.
Elektrische warmtepomp bij nieuwbouw: hoe snel kan je die investering terugverdienen? Mijnenergie.be.
Maar daartegenover staat wel dat je een meerwaarde creƫert bij een mogelijke verkoop van je woning, omdat de boringen goed zijn voor honderd jaar. De expert adviseert verder om altijd te kijken naar de SCOP-waarde, zeg maar het rendement van een warmtepomp.

Contacteer ons

-- autolening
-- te
-- rachat
-- gedicht
-- assurance
-- bij
-- belastingdienst
-- abonnement
-- essent
-- lening simulatie
-- ik
-- spaarrekening
-- simulatie lening
-- je