Resultaten voor huwelijk

huwelijk
huwelijk gemeente ocmw Zoersel.
Het burgerlijk huwelijk kan pas voltrokken worden minimaal 14 dagen en maximaal 6 maanden na de huwelijksaangifte, op voorwaarde dat alle documenten in orde zijn. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk. Beide partners en de eventuele getuigen moeten hun identiteitskaart meenemen.
Huwelijk, samenwonen en scheiden - Stad Turnhout.
E-loket inname openbaar domein en tijdelijk parkeerverbod. Verkeersplan en toegankelijkheid Turnova. U bent hier: Home. Papieren en attesten. Huwelijk, samenwonen en scheiden. Huwelijk, samenwonen en scheiden. Overschrijving van een echtscheiding in de registers van de burgerlijke stand. Campus Blairon 200 2300 Turnhout.
Huwelijk Gemeente Herent.
de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk kan pas voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna, op voorwaarde dat alle documenten in orde zijn. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Stad Oostende.
De datum van opmaak van het contract en de naam van de notaris worden vermeld in de akte van de burgerlijke stand die het huwelijk vaststelt. Een huwelijkscontract dat na het huwelijk wordt opgemaakt moet door Familierechtbank Brugge, Kazernevest 3, worden gehomologeerd.
Huwelijk Anderlecht. logo police. logo police.
OPGEPAST: onze diensten helpen jullie graag verder in het FRANS en het NEDERLANDS met de stappen die jullie moeten ondernemen. Indien u echter één van deze talen niet machtig bent wordt u aangeraden om met een TOLK te komen zodat we u de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden.
huwelijk Gemeente Meerhout.
Het huwelijk vindt plaats in de gemeente waar de aangifte is gebeurd, ten vroegste 15 dagen en ten laatste 6 maanden na de aangifte. De reservatie van een huwelijksdatum moet minimum 6 weken op voorhand gebeuren. wanneer kan je huwen?
Huwelijk Gemeente Haacht.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door de ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk vindt plaats in het gemeentehuis. Het huwelijk kan plaatsvinden in de gemeente waar één van de aanstaande echtgenoten is ingeschreven in het bevolkings, vreemdelingen of wachtregister.
Huwelijk Gemeente Diepenbeek.
de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk - Lokaal Bestuur Kruibeke.
In Kruibeke vinden de huwelijken plaats in het kasteel van Wissekerke te Bazel. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk. De dienst burgerlijke stand verzamelt alle papieren van de Belgen in België en nodigt de aanstaande echtgenoten uit voor het opmaken van de huwelijksaangifte.

Contacteer ons

-- hypothecaire lening simulatie
-- persoonlijke lening simulatie
-- simulatie hypothecaire lening
-- liedjes
-- verhuisbedrijf
-- argenta
-- eenmanszaak
-- vergelijken
-- lening hypotheek simulatie
-- huwelijk
-- keuring
-- autoverzekering
-- calculator